GT.

Master Trainer eUsahawan

GT

adalah seorang jurutera, penceramah, jurulatih, dan juga penulis – dia telah melatih dan berceramah di seluruh negara. GT mempunyai pengalaman dalam pelbagai bidang dengan pelanggan akademik, korporat dan kerajaan. Beliau telah membantu ramai ahli perniagaan sampai ke tahap baru dalam perniagaan mereka. Malah, GT berjaya membawa peserta di setiap program ke aras yang luar biasa hebat bersama bakat semulajadi mereka dan kebolehan serta semangat diri yang membara.

  • 56B, Jalan Cenderawasih 6/7, Pusat Daerah Seksyen 6, 40000 Shah Alam, Selangor.
  • +6013 4643 436
  • Guruteddy.Gt@Gmail.Com
  • www.successwithgt.com
Me

Kemahiran Profesional

Dengan kebolehan dan bakat, GT amat ghrairah dalam menyampaikan seminar, kelas serta 'personal coaching' yang berada diruang lingkup modul:

Facebook 97%
AVANA 96%
Pengurusan Kejayaan 95%
Pengurusan Mindset 90%

Kelas eUsahawan

perkongsian asas mengenai perniagaan di media sosial.

JARINGAN RAKAN KEJAYAAN

Golongan elit dengan frekuensi dan idealogi yang sama, setiap alumni GT akan disatukan dalam pelbagai event, dan seminar.

Certified Facebook Marketer

Kelas pemasaran berbentuk teknikal bertaraf global yang mengupas aturan serta kemahiran yang betul untuk media sosial nombor 1 dunia, Facebook.

Certified Facebook Marketer Advance

Kelas pemasaran berbentuk teknikal mengupas tajuk penilaian prestasi iklan dan pemasaran semula di Facebook

Certified GoldSetting Practitioner

Mengawal nafsu, membuang pemikiran negatif dan miliki jiwa perang ekonomi dan menggapai apa sahaja yang diingini dalam hidup.

Certified GoldSetting Practitioner Advance

Menjana pemikiran kreatif dan kritis usahawan di aras tinggi demi mencapai matlamat serta mengurus kejayaan yang diimpikan.

0
Kelas eUsahawan
0
Pelajar
0
Untung Janaan Pelajar(RM)
0
Pelajar eUsahawan Berjaya
  • eUsahawan Sprint

    eUsahawan Sprint

  • 5 Fenomena Buruk di Facebook Pada 2018

  • Mark Zuckerberg - Facebook Kurangkan Sosial dan Tingkat Kualiti Interaksi?

    Pengumuman Mark Zuckerberg dari Facebook.
  • Marketing Funnel Management


    PRICE: MYR 15.00
    DESCRIPTION:
    Kemaskini Pemasaran Perniagaan Anda Bersama Marketing Funnel Management!

    .

    Ramai yang berniaga tetapi tiada sistem.

    .

    Marketing Funnel Management adalah buku yang memudahkan anda untuk memantau proses pemasaran perniagaan mengikut prospek sasaran yang tepat.

    .

    Perjalanan prospek dari mengetahui hingga menjadi peminat tegar akan menjadi mudah dengan 'Marketiing Funnel Management'

    .
    Kini, mengenalpasti jenis pemasaran bulanan anda menjadi lebih mudah untuk dihasilkan dan pemantauan pemasaran menjadi lebih mudah!!
    .

    Dapatkan sekarang dan aplikasikan di dalam perniagaan anda!

    .

    GT

    Accelerating MY Wealth! 

    Click here to buy
  • Agenda dan Tentatif Daya eUsahawan


    Assalamualaikum!
    .
    Lampiran adalah jadual bas dan tentatif untuk program Daya eUsahawan 2017.
    .
    .
    Klik sini untuk Tentatif:
    Agenda Tentatif Daya eUsahawan
    .
    .
    Semoga bermanfaat!
    .
    Assalamualaikum!!
  • Daya eUsahawan Kembali Lagi!!





    Tahniah kepada student-student eUsahawan 2017 kerana anda telah berjaya dijemput untuk menghadiri Daya eUsahawan 2017! Daya eUsahawan ini adalah satu Program untuk meraikan Peserta eUsahawan! 



    Ok, Daya eUsahawan ini merupakan satu Konvesyen untuk Peserta eUsahawan yang ‘Top Performer’  selepas menghadiri Class eUsahawan.

    Video dibawah akan menunjukkan Daya eUsahawan 2016





    Pengalaman GT menghadiri Daya eUsahawan 2016 adalah sangat berharga buat saya seorang Trainer eUsahawan kerana saya dapat bersembang dan bernetworking dengan ramai Usahawan hebat seperti CEO AVANA En. Luqman Adris, CEO Hipster Pomade En Amir Syakireen Ramli dan ramai lagi Usahawan Selebriti. Bukan sahaja bersembang dan ber-networking malah saya mendengar sendiri pengalaman mereka dan bagaimana mereka menaikkan bisnes masing-masing.



    Speaker-speaker jemputan semasa Daya eUsahawan 2016 telah banyak memberi GT semangat dan membuka mata GT kepada dunia bisnes yang sebenar. Setiap usahawan akan merasai kejatuhan yang paling teruk sebelum bangkit semula untuk berjaya. Itulah yang Dato Seri Aliff Syukri berkongsi yang membuat GT sebak kerana GT pernah mengalami kejatuhan sebegitu.











    Selain perkongsian dari speaker-speaker jemputan, tidak lupa juga pada reunion bersama student-student eUsahawan kesayangan GT, yang alhamdulillah ramai berjaya menghadiri Daya eUsahawan 2016. Seronok GT apabila tengok mereka telah berjaya mengubah nasib mereka untuk menjadi lebih baik. GT memang sentiasa keep in touch dengan student-student GT. Apabila mereka mempunyai masalah GT sedia membantu. 




    Banyak sangat kenangan indah yang GT dapat dari Daya eUsahawan, tetapi saat yang tidak akan GT lupakan semasa Gala Dinner, apabila Peserta Terbaik eUsahawan dimenangi oleh student eUsahawan GT Danial Dani, dimana semasa beliau menghadiri Class eUsahawan, beliau baru saja 5 hari membuat keputusan untuk menjadi usahawan. Team mate GT juga telah memenangi Best Trainer Komuniti eUsahawan.






    Itulah pengalaman Daya eUsahawan 2016, sebenarnya banyak sangat yang GT dapat dari Daya eUsahawan tapi dah tak tahu nak tulis macam mana dah, kena datang sendiri dan merasakannya sendiri.




    Sedikit tips untuk mereka yang bakal menghadiri Daya eUsahawan 2017:

    1. Bawa BISNES KAD! Bawa sebanyak yang mungkin, buat networking kerana sebagai usahawan networking itu penting.
    2. Pakai baju yang terbaik anda ada. Dress to impress. Gaya itu penting yelah, nak berselfie dengan artis-artis nanti mesti nak gaya sama taraf dengan mereka.
    3. Buat kawan baru, jikalau anda datang ada geng sendiri, cuba buat geng baru juga. Kembangkan networking anda.
    4. Cari Trainer eUsahawan anda ajak mereka bergambar bersama, ini serious sebab bila lagi dapat bertemu mereka kan?
    5. Ambil cuti, anggapkan Daya eUsahawan 2017 ini sebagai satu cuti dimana anda tidak perlu risau tentang bisnes anda. Uruskan segalanya sebelum ke Daya eUsahawan.

    Setakat disini saja perkongsian GT, jikalau terserempak dengan GT di Daya eUsahawan jangan lupa berselfie ya.





    Jumpa di … Daya eUsahawan 2017
  • eUsahawan: Pemangkin Pendapatan Digital


    Apa itu Program eUsahawan?


    Program eUsahawan yang diterajui oleh YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak, menerusi MDEC, telah dilancarkan pada 23 November 2015 tahun lalu. Program eUsahawan ini merupakan salah satu inisiatif oleh kerajaan untuk menerapkan nilai dan ilmu keusahawanan digital di kalangan golongan belia dan usahawan mikro. Menerusi Program eUsahawan ini juga, rakyat berpeluang untuk menerokai ilmu perniagaan secara atas talian dan membantu mereka untuk mengembangkan perniagaan dengan menggunakan platform digital. Program eUsahawan merupakan salah satu inisiatif MDEC untuk menerapkan nilai dan ilmu keusahawanan digital di kalangan golongan belia dan usahawan mikro.
    Para peserta akan diberi pendedahan kepada teknik pemasaran digital yang efektif, praktikal dan relevan kepada pengguna semasa.
    Objektif jangka panjang program eUsahawan adalah untuk memberi pendedahan kepada peserta tentang keusahawan digital, seterusnya membolehkan mereka untuk memanfaatkan kuasa platform digital untuk mengembangkan perniagaan mereka selaras dengan agenda ekonomi digital negara.

    eUsahawan Desa
    eUsahawan Desa merupakan program keusahawanan digital untuk usahawan mikro.
    Program jangka pendek selama 2 hari dijalankan di institusi TVET dan pusat latihan yang terpilih di seluruh negara.

    Klik sini untuk mendaftar!


  • Ilmu Tepat Kepada Pelanggan




    TOT eUsahawan UiTM
    .
    Selain dari berkongsi ilmu eUsahawan, ramai yang tidak tahu bahawa GT sendiri pun sentiasa belajar dari setiap sesi mengajar.
    .
    Ilmu Allah amat luas. Allah meletakkan pelbagai cara untuk kita belajar dan mendapat ilmu tersebut.
    .
    .
    ==
    Pastikan setiap contoh yang diberikan dalam kelas berkaitan dengan audiens.
    ==
    .
    .
    Peserta kita memiliki latar belakang yang berlainan maka ambil dua tiga contoh senario atau pengalaman yang peserta dapat kaitkan dengan ilmu yang ingin disampaikan.
    .
    Begitu juga dalam bisnes.
    Dalam proses jual beli, kaitkan kekuatan produk dengan beberapa kisah testimoni sebagai pengukuhan fakta.
    .
    .
    Alhamdulillah sesi TOT telah berakhir.
    GT doakan semua berjaya dengan 'flying colors' supaya dapat berkongsi ilmu ini dengan pelbagai cara dan dapat amalkan ilmu tersebut selepas ini.
    .
    In sya Allah!
    Amin.
    .
    .
    GT
    Certified eUsahawan Master Trainer
  • Memperhebat Kempen Pemasaran dan Jualan Bersama Pixel!



    Memperhebat Kempen Pemasaran dan Jualan Bersama Pixel!

    .
    .
    Anda pernah pergi ke sesuatu 'website', setelah tamat 'window shopping' di sana kembali ke Facebook.
    .
    Sambil melihat perkembangan rakan-rakan di sana terlihat barang yang dibelek di laman sesawanag sebelum ini hadir di kalangan 'News Feed' rakan-rakan Facebook.
    .
    Barang dilihat adalah sama, dan bersama barang tersebut hadir barang-barang dikategori yang sama.
    .
    Disertakan juga butang mudah untuk membuat pembelian.
    .
    .
    Anda 'familiar' dengan situasi di atas?
    .
    .
    Baca sehingga habis anda akan faham.
    .
    DAN..
    .
    sekiranya anda klik untuk dapatkan 'ebook' percuma anda akan mendapat tip perlaksanaan juga. :)
    .
    .
    .
    ---
    Pixel
    ---

    .
    .
    .
    Mencapai Pasaran Sasaran Yang Tepat
    .
    Pixel adalah kod yang 'ditanam' di dalam laman sesawang untuk mengesan setiap pelawat yang hadir.
    .
    Bayangkan anda mampu mengesan berapa ramai yang hadir dan boleh menghantar iklan kepada mereka. Hebat, betul?
    .
    Dengan ini anda boleh mencipta audien yang tepat untuk produk atau servis anda.
    Orang yang betul-betul mahu, betul-betul 'sakit' mahukan ubat dari anda!



    .
    .
    .
    Melawat Kembali
    .
    Apabila anda tahu siapa pelawat anda, anda boleh mengajak mereka untuk melawat kembali laman sesawang anda.
    .
    Mengapa perlu perkara sedemikian?
    .
    Ada beberapa kategori pelawat:
    1) Yang window shopping
    2) Yang sudah klik untuk membeli tetapi tidak isi borang permohonan membeli
    3) Mereka yang sudah isi borang pembelian tetapi belum membuat pembayaran
    4) Pembeli
    5) Pembeli yang membeli lagi
    .
    Waima apa pun kategori mereka, anda mampu 'menyerang' mereka kembali!
    .
    That is right babeh!!
    .
    Menghantar pelbagai jenis iklan mengikut kategori mereka.


    .
    Timbang Tara Keputusan Iklan
    .
    Setelah membuat iklan, sila lihat metriks data yang dipamerkan untuk analisis keputusan iklan
    .
    Bandingkan setiap iklan.
    .
    Kenapa?
    .
    Kerana iklan yang dibuat bersama Facebook Pixel adalah lebih tertumpu!
    .
    Apa jadi dengan pelanggan yang tepat dan tertumpu?
    .
    QUALITY LEADS!!
    .
    Anda mendapat pelanggan yang berkualiti yang senantiasa membeli dengan anda!
    BEST! BEST! BEST!
    .



  • Ebuku Bulanan Percuma, Khas Untuk Anda!

    Dapatkan ebuku percuma bulanan, berserta kelas percuma di atas talian!!

    GT-Guru Teddy

    Alamat

    56B, Jalan Cenderawasih 6/7, Pusat Daerah Seksyen 6, 40000 Shah Alam, Selangor.

    EMEL

    guruteddy.gt@gmail.Com

    TELEFON

    +6013 4643 436