GT.

Master Trainer eUsahawan

GT

adalah seorang jurutera, penceramah, jurulatih, dan juga penulis – dia telah melatih dan berceramah di seluruh negara. GT mempunyai pengalaman dalam pelbagai bidang dengan pelanggan akademik, korporat dan kerajaan. Beliau telah membantu ramai ahli perniagaan sampai ke tahap baru dalam perniagaan mereka. Malah, GT berjaya membawa peserta di setiap program ke aras yang luar biasa hebat bersama bakat semulajadi mereka dan kebolehan serta semangat diri yang membara.

  • 56B, Jalan Cenderawasih 6/7, Pusat Daerah Seksyen 6, 40000 Shah Alam, Selangor.
  • +6013 4643 436
  • Guruteddy.Gt@Gmail.Com
  • www.successwithgt.com
Me

Kemahiran Profesional

Dengan kebolehan dan bakat, GT amat ghrairah dalam menyampaikan seminar, kelas serta 'personal coaching' yang berada diruang lingkup modul:

Facebook 97%
AVANA 96%
Pengurusan Kejayaan 95%
Pengurusan Mindset 90%

Kelas eUsahawan

perkongsian asas mengenai perniagaan di media sosial.

JARINGAN RAKAN KEJAYAAN

Golongan elit dengan frekuensi dan idealogi yang sama, setiap alumni GT akan disatukan dalam pelbagai event, dan seminar.

Certified Facebook Marketer

Kelas pemasaran berbentuk teknikal bertaraf global yang mengupas aturan serta kemahiran yang betul untuk media sosial nombor 1 dunia, Facebook.

Certified Facebook Marketer Advance

Kelas pemasaran berbentuk teknikal mengupas tajuk penilaian prestasi iklan dan pemasaran semula di Facebook

Certified GoldSetting Practitioner

Mengawal nafsu, membuang pemikiran negatif dan miliki jiwa perang ekonomi dan menggapai apa sahaja yang diingini dalam hidup.

Certified GoldSetting Practitioner Advance

Menjana pemikiran kreatif dan kritis usahawan di aras tinggi demi mencapai matlamat serta mengurus kejayaan yang diimpikan.

0
Kelas eUsahawan
0
Pelajar
0
Untung Janaan Pelajar(RM)
0
Pelajar eUsahawan Berjaya
  • Penerangan Untuk Mendapat Sijil eUsahawan

    Pasti ramai yang inginkan Sijil Kelas eUsahawan.
    .
    Dah datang kelas tapi tidak tahu macam mana untuk dapatkan sijil.
    .
    Datang jauh2 ke kelas, setakat ini ada yang datang dari Kuantan ke Cyberjaya untuk ke kelas GT. Johor ke Cyberjaya demi menimba ilmu dan ini adalah cara untuk dapatkan sijil kelas.
    .
    Follow step by step tau..
    .
    Sijil eUsahawan
    1. Layari laman sesawang ini atau klik sahaja di sini: web.eusahawan.net
    .
    2. Isikan:
    no kad pengenalan di ruangan Kad Pengenalan.
    no kad pengenalan di ruangan Kata Laluan.
    .
    3. Isikan perincian peribadi diruangan 'dashboard' utama.
    .
    4. Klik pada butang '3 garisan' dibahagian atas dan pilih 'eCertificate'
    .
    5. Isikan 5 bintang pada review untuk GT.
    .
    6. Isikan:
    Kod Trainer: TB042
    Kod Sesi: *Sesi Kelas Anda*
    .
    7. Klik muat turun eCertificate.
    .
    .
    Haa..
    7 langkah mudah sahaja!
    Nak sijil? Try buat dulu..
    .
    .
    GT - Guru Teddy
    Guru Pengurusan Kejayaan.
    .
    .
    .
    P/s: GT x bole access, student eUsahawan sahaja bole access so apa2 hal bgtau GT ya!
    .
    Assalamualaikum!

  • Tracker/Helpdesk eUsahawan




  • Sijil Kelas eUsahawan





  • Silibus Personal Coaching




    PERSONAL COACHING 1 TO 1 BERSAMA GT!
    **
    .
    RM100 deposit
    .
    .
    Kalau ambil pakej kat atas ni, bila PC lebih 3 jam, akan jadi
    *RM100/jam per pax*
    .
    Silibus PC:
    1) VEPE Cycle
    Ekosistem keusahawan yang patut ada dalam diri usahawan internet zaman kini serta aplikasi untuk kehidupan dan kerja seharian.
    .
    .
    2) Wawasan Halaman
    Perkongsian statistik halaman Facebook untuk setiap jenis produk dan servis. Peserta juga dapat mengetahui pada halaman mereka:
    a. Postability - kehebatan setiap 'posting' di FB
    b. Post Timing - masa terbaik membuat 'posting'. 'Myth vs. Statistic'
    .
    .
    3) Creative Ads
    Pendedahan beberapa laman sesawang untuk mendapatkan gambar yang cantik dan percuma.
    Aplikasi teknik-teknik gambar dam dunia pengiklanan masa kini.
    .
    .
    4) "Wahai Peniaga, Pikatlah Hatiku"
    Gambaran sebenar emosi ayat jualan dapat mempengaruhi prospek di dunia pengiklanan.
    Perkongsian templat-templat ayat jualan moden:
    a. Hardsell - AIDA
    b. Softsell - 'Rashid Musk'
    .
    .
    5) Do's and Dont's in Fbads
    Perkara larangan, produk larangan didedahkan!
    serta peraturan FBads:
    a. Flagged Formula
    b. Disapproved Flow Chart
    .
    .
    6) Complete Guide For Facebook Advertising
    Aturan pengiklanan Facebook.
    a. Create Ads Tool
    b. FBads Objective Campaign
    c. Setting the DIPLC
    d. Flyers and Notice Board Concept.
    .
    .
    7) Tip Kecemerlangan FBads
    pembolehubah utama kejayaan FBads
    .
    .
    8) Psikologi Pelanggan
    Menerangkan psikologi pelanggan masakini mengikut statistik dan pengamatan tabiat membeli pengguna.
    .
    .
    9) Hipnotic Ayat Jualan.
    Menerapkan ilmu NLP dalam ayat jualan.
  • Tips Baru dari GT




  • Silibus eUsahawan


  • Peserta Lama? Belum dapat ebook? Klik sini

  • Tarikh Baru Kelas eUsahawan Mac 2018!


  • eUsahawan Kembali Lagi Memperkasa Usahawan 2018


    Alhamdulillah syukur..
    .
    Cuba baca lagi sekali tajuk diatas 
    Wow, best-kan! 
    .
    Ok! Kepada sesiapa yang sudah hadir, GT benarkan anda hadir lagi sekali namun anda perlu membawa lagi 3 orang kawan yang belum hadir eUsahawan supaya anda boleh refresh ilmu eUsahawan dan memberi manfaat pula. Membantu kawan dan rakan untuk mendapatkan ilmu eUsahawan.



    Baik, GT pun tak sabar sebenar isi sahaja link ini untuk mendaftar eUsahawan kelas anda:
    .
    Selepas anda mengisi borang di atas tunggu email dari GT dan masuk kepada WhatsApp group anda.
    .
    Jangan lepaskan peluang kerana untuk Januari GT bagi 2 EBOOK percuma kepada anda.
    .
    Rebutlah peluang ini tahun ketiga ramai alumni.
    .
    Jumpa anda di sana, 
    .
    .
    GT - guru teddy



  • Ebuku Percuma, Khas Untuk Anda!

    Dapatkan ebuku PERCUMA, berserta kelas Asas Pemasaran PERCUMA melalui emel!!

    GT-Guru Teddy

    Alamat

    56B, Jalan Cenderawasih 6/7, Pusat Daerah Seksyen 6, 40000 Shah Alam, Selangor.

    EMEL

    guruteddy.gt@gmail.Com

    TELEFON

    +6013 4643 436