• Tarikh Baru Kelas eUsahawan Mac 2018!



    Tarikh Baru Kelas eUsahawan


    Alhamdulillah!

    GT telah rangka kelas untuk Mac ini.
    .
    Apa yang yang lain tahun ini?
    GT telah hadiri kursus Google dan bakal mengambil peperiksaan Diploma in Digital Marketing.
    .
    Oleh itu penambahan yang GT buat pada kelas eUsahawan ini adalah:
    .
    .
    1. Website - GT akan pastikan setiap dari yang keluar dari kelas eUsahwan kali ini, memiliki WEBSITE!!
    .
    2. Google Analytics - GT akan masukkan sedikit ilmu data dalam kelas GT, termasuk data analisis Google Analytics dan cara membuat keputusan perniagaan berdasarkan data tersebut. 
    .
    3, Facebook Ads: Start Right! - GT aka menerangkan bagaimana untuk membuat FBads dari awal dan betul. Sekiranya anda ingi advance, GT akan membuka rahsia bagaimana analisa data dari Facebook Ads dapat menentukan tindakan pemasaran perniagaan anda seterusnya!
    .
    .
    Banyak dah ni kot untuk satu hari. 
    Anda yang datang ni pun GT rasa akan berpeluh dahi & ketiak belajar nanti.
    .
    By the way, daftar kat sini sahaja, klik sahaja: eUsahawan by GT.
    Untuk yang pernah datang, viralkan kelas GT pada kawan2 sebab:
    1. GT bulan 4 nanti ade nak bagi hadiah pada anda. :)
    2. Bayangkan kelas macam ni brp Ringgit kat luar.. Hmm.. GT bagi FREE!
    .
    Jumpa anda kat dalam kelas ya!
    Ajak kawan2!
    Assalamualaikum!
    .
    ps: try usha You Tube Channel GT di sini: GoldSetting Asia
    .
    .
  • Ebuku Percuma, Khas Untuk Anda!

    Dapatkan ebuku PERCUMA, berserta kelas Asas Pemasaran PERCUMA melalui emel!!

    GT-Guru Teddy

    Alamat

    56B, Jalan Cenderawasih 6/7, Pusat Daerah Seksyen 6, 40000 Shah Alam, Selangor.

    EMEL

    guruteddy.gt@gmail.Com

    TELEFON

    +6013 4643 436